Maarakennustyöt Uudellamaalla

- sovittaessa koko Suomen alueella

Kantavia ratkaisuja alan kokeneilta tekijöiltä

VJ Maa-aines Oy on erikoistunut työskentelemään pääasiassa  pyöräalustaisilla kaivinkoneilla, mikä mahdollistaa kaivuutyöt hyvin monenlaisissa ympäristöissä. Suoritamme kaikki maanrakennustyöt vankalla kokemuksella ja kohteeseen sopivalla kalustolla.

Toimimme pääasiassa koko Uudenmaan alueella, mutta sovittaessa urakoimme myös muualla Suomessa. Vahvuuksiamme ovat muun muassa ammattitaitoinen henkilöstö, avoin yhteistyö, laadukas kalusto, monipuolinen työkokemus sekä nopea reagointikyky. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Meiltä saat esimerkiksi nämä palvelut:

 • Kone- ja maanrakennuspalvelutyöt
 • Maanrakennusurakointi
 • Kunnallistekniset työt
 • Salaojitukset
 • Rakennusten pohjatyöt
 • Vesi- ja viemärikatuliitokset
 • Vesijohtovuotokorjaukset
 • Putkirikkopäivystystyöt
 • Jätevesijärjestelmien kaivuutyöt 
 • Kaapeliojitukset
 • Purkutyöt
 • Louhintatyöt
 • Viherrakentaminen
 • Roudansulatus
 • Sähkölatausasemien maarakennustyöt 
Katso myös pitkäpuomipalvelut

Urakointi

Olemme erikoistuneet maanrakennusurakointiin. Vahvan ammattitaitomme ansiosta hoidamme maanrakennusprojektit tehokkaasti ja tarkasti. Teemme tarvittavat maanmuokkaukset ja pohjatyöt, jotta rakentaminen voi alkaa vankalle pohjalle. Hoidamme kaikki kaivuutyöt ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten pohjatyöt, kunnallistekniset työt, kaapeloinnit tai viherrakentaminen.

Kunnallistekniikka

Kaikki kunnallistekniset kaivuutyöt kuuluvat tontillemme. Suunnittelemme ja toteutamme infrarakenteita, jotka myös ennakoivat tulevaisuuden kaupunkisuunnittelun haasteet. Toteutamme vesijohto- ja viemäriverkostot toimiviksi kokonaisuuksiksi.

 

Salaojasaneeraus

Suunnittelemme ja toteutamme salaojaratkaisun, joka vastaa kohteen erityistarpeita. Teemme perusteellisen katsauksen maaperään, olemassa oleviin salaojiin ja rakennuksen ympäristöön saadaksemme kokonaiskuvan. Panostamme pitkäaikaisiin, kantaviin ratkaisuihin. 

Rakennusten pohjatyöt

Rakennusten pohjatyöt ovat avainasemassa kestävien rakenteiden luomisessa. Toteutamme tarvittavat pohjatyöt rakennustöitä varten. Työmaasi on nopeasti valmis varsinaista rakennusvaihetta varten. Varmistamme, että pohjatyöt suunnitellaan ja vahvistetaan oikein. 

Roudansulatus varmistaa sujuvan työnteon

Roudansulatus mahdollistaa kaivuutyöt myös routa-aikaan, lisää turvallisuutta, sekä minimoi kalusto- ja kaapelivaurioita. Isoin yksikkömme sulattaa noin 400m2:tä kerralla, riippuen sulatettavasta maastosta.

Tarjoamme Wacker Neuson-roudansulatusyksikköjä vuokralle, mutta yksikön saa tilattua työmaille myös palveluna, joka kattaa kuljetukset, asennuksen, sekä kasaamisen.

Nykyaikainen kalusto, kokeneet tekijät

Käytössämme asianmukainen ja nykyaikainen kalusto. Kaikilla työntekijöillämme on ajantasaiset ja työssä tarvittavat turvallisuus- ja osaamiskoulutukset suoritettuna. Heitä lisä- ja kertauskoulutetaan myös säännöllisesti, joten saat kohteeseesi vankat ammattilaiset.

Miksi valita meidät toteutukseen?

VJ Maa-aines Oy toimii luotettavana infra-rakentajana kaikissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa juuri teidän tarpeitanne parhaiten.

Luotettavuus

Olemme tunnettuja luotettavuudestamme ja vankasta ammattitaidostamme.

Helppo yhteistyökumppani

Meille joustavuus ja asiakastyytyväisyys ovat ensisijaisen tärkeitä juttuja.

Kokemus

Vankan kokemuksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset urakkaasi osaavaa maanrakennusliikettä, ota yhteyttä. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri urakka tai konepalvelu, käänny puoleemme. Suunnitellaan yhdessä, miten projekti saataisiin parhaiten toteutettua. Tavoitat meidät helposti yhteydenottolomakkeella , sähköpostitse tai puhelimitse.

Katso yhteystiedot